7 trenduri pentru sezonul de primăvară-vară 2018

Storylines 0 Comentarii

7 trenduri pentru sezonul de primavara vara 2018

Cum iarna a trecut, iar zilele calde şi-au făcut apariţia, este vreme ca garderoba ta să fie reîmprospătată. Şi cum poţi face asta, dacă nu achiziţionând haine, accesorii sau încălţăminte în trend în primăvara-vara anului 2018.

Dacă te întrebi care sunt trendurile principale pentru sezonul de primăvară-vară 2018, nu trebuie decât să continui să citeşti acest articol. 

Moda pentru sezonul cald este plină de culori puternice şi strălucitoare, de croiuri interesante şi de imprimeuri uşor atipice pentru primăvară sau vară.

1. Culorile primare revin în forţă
Roşul, albastrul, galbenul, culori vibrante şi puternice, s-au regăsit în colecţiile de primăvară-vară ale   multor designeri. Inspiraţia pentru culorile primare a fost dată chiar de celebrele creioane colorate Crayola. Aşadar, alege haine şi accesorii într-una dintre aceste culori solide şi nu vei da greş.

2. Pastelurile
Pe lângă culorile primare, ca în fiecare an, pastelurile revin în forţă. Fie că este vorba de roz diafan, galben deschis, fistic sau alte nuanţe diafane ce te duc cu gândul la îngheţata la cornet, toate sunt la modă în acest sezon. Iar culoarea propusă de Institutul Pantone pentru anul 2018 este ultra violet.

3. Imprimeurile în carouri şi tartanul
Cu toate că până acum carourile şi tartanul erau asociate strict ţinutelor office şi, în general, erau purtate pe timp de toamnă-iarnă, iată că designerii s-au gândit că este vremea ca aceste două imprimeuri să fie purtate şi în sezonul cald. În plus, cele două imprimeuri au fost folosite pentru rochii feminine şi au depăşit clasicele combinaţii de roşu-verde, alb-negru şi gri, iar în primăvara-vara 2018 se găsesc în toate combinaţiile de culori posibile.

4. Franjurile şi penele
Dacă eşti mai îndrăzneaţă şi îţi place să porţi haine cât mai interesante, ei bine, află că în acest sezon te poţi juca fără probleme cu hainele cu franjuri sau cu pene. Iar acest trend nu se limitează doar la haine, ci poţi purta fără probleme şi accesorii, pantofi sau genţi franjurate sau cu aplicaţii din pene.

5. Mânecile bufante
Moda anilor 80 revine în forţă, iar mânecile bufante sunt unul din trendurile majore pentru primăvara-vara anului 2018. Fie că este vorba de rochii, de bluze sau de paltoane, cu cât mânecile sunt mai bufante, cu atât sunt mai în trend.

6. Imprimeurile florale şi tropicale
Imprimeurile florale încă se menţin în trend, mai ales pentru că sunt şi atât de feminine şi iubite de toată lumea. Li se alătură în acest sezon şi imprimeurile tropicale, aşa că pot fi purtate fără probleme oricând şi nu numai în vacanţe cum obişnuiai până acum. 

7. Încălţămintea sport
De multe ori ai vrut să porţi teneşi sau încălţăminte sport la costumul preferat şi probabil ai dat înapoi pentru că ai zis că nu se potriveşte. Află că în acest sezon este timpul să investeşti în piese sport sau cât mai similare acestui tip de încălţăminte şi că le poţi purta la ce vrei tu atâta vreme cât se potrivesc cromatic şi te avantajează.

Autor: Adina Naneş
Sursă foto: Pixabay




0 comments: