Sfârșit de sezon. Află când se termină serialul tău preferat

Storylines 0 Comentarii





Mai este puțin și vine ziua când va trebui să spunem „adio” serialelor noastre favorite ori pentru scurt timp - pe perioada verii, ori, din păcate, definitiv. În cele ce urmează vă prezentăm datele de final, un mic rezumat al episoadelor, precum și situația serialelor la final de sezon. Dacă serialul vostru preferat nu se regăsește în lista noastră, lasați un comentariu și îl vom adauga într-un update viitor.

NCIS: Los Angeles - 2 mai
Rezumat: „Talion" – Când Sam este alertat de fiul său, Aiden (Tye White), că școala lui a fost atacată de un grup extremist, Sam, Callen, Kensi și Deeks pornesc către San Francisco pentru a-l proteja Aiden și pentru a elibera ostaticii.
Status serial: reînnoit pentru sezonul 8

Blue Bloods - 6 mai
Rezumat: “Blowback” – Frank, primarul, Erin și biroul procurorului se confruntă cu indignarea publicului, după ce un ofițer NYPD nu este pus sub acuzare pentru împușcarea controversată a unui adolescent, faptă surprinsă de camere video.
Status serial: reînnoit pentru sezonul 7

The Good Wife - 8 mai
Rezumat: „End” – Toate lucrurile bune trebuie să ajungă la un sfârșit.
Status serial: oficial anulat – ultimul episod

Madam Secretary - 8 mai
Rezumat: „Vartius” – Când Elizabeth primește o veste șocantă despre un agent politic important, aceasta se află într-o situație politică dificilă cu președintele Dalton, despre care află că vrea să o înlocuiască din funcția de Secretar de Stat.
Status serial: reînnoit pentru sezonul 3

Elementary - 8 mai
Rezumat: Holmes și Watson se confruntă cu represalii din partea criminalului care îl vrea pe Morland (John Noble) mort și își dau seama că au subestimat, în mod periculos, sfera de influență a noului lor inamic.
Status serial: : reînnoit pentru sezonul 5

2 Broke Girls - 12 mai
Rezumat: „And the Big Gamble” – Max și Beth descoperă că Han (Matei Moy) are probleme cu o bandă, după ce acesta acumuleaza o datorie substanțială pariind pe tenisul feminin pe care nu o poate returna.
Status serial: reînnoit pentru sezonul 6

The Big Bang Theory - 12 mai
Rezumat: Judd Hirsch este prezentat ca tatăl lui Leonard. De asemenea, mama lui Leonard, Beverly Hofstadter (Christine Baranski), și mama lui Sheldon, Mary Cooper (Laurie Metcalf), se întorc.
Status serial: reînnoit pentru sezonul 10

Scandal - 12 mai
Rezumat: „That’s My Girl” – Pe măsură ce fiecare candidat la președinție se pregătește să-și anunțe coechipierul, Olivia se găsește într-o situație potențial cumplită. Între timp, Cyrus primește informații dăunătoare care ar putea modifica în întregime cursa prezidențială.
Status serial: reînnoit pentru sezonul 6

Hawaii Five-0 - 13 mai
Rezumat: 2 episoade
„Pa’a ka ‘ipuka i ka ‘upena nananana” – Prinși în interiorul unei clădiri dărăpănate din Chinatown, Oahu, echipa Five-0 trebuie să-l protejeze pe Gabriel (Christopher Sean) și să planifice evadarea lor atunci când clădirea este luată cu asalt de trăgători inamici care caută să-l omoare pe el și pe oricine le sta in cale.
„O ke ali’I wale no ka’u makemake” – Pentru a opri o epidemie de meth pe insulă, McGarrett și Danny se duc sub acoperire ca piloți de droguri, dar atunci când McGarrett este grav rănit, Danny este forțat să iasă de sub acoperire și să aterizeze avionul pentru a salva viața partenerului său.
Status serial: reînnoit pentru sezonul 7

Once Upon a Time - 15 mai
Rezumat: „Only You" (2 episoade) – momentan nu există informații
Status serial: reînnoit pentru sezonul 6

Quantico - 15 mai
Rezumat: „Yes" – Este ziua absolvirii pentru recruții de la Quantico, în timp ce, în viitor, Alex și echipa ei se află într-o confruntare directă cu teroristul.
Status serial: reînnoit pentru sezonul 2

NCIS - 17 mai
Rezumat: „Family First” – NCIS, FBI și MI6 continuă o vânătoare internațională pentru un spion britanic evadat care atacă agenți actuali și foști. Acest episod marchează ultima apariție a agentului special Tony DiNozzo (Michael Weatherly).
Status serial: reînnoit pentru sezonul 14 și 15

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. - 17 mai
Rezumat: „Forgiven”/„Ascension” - În acest final de sezon S.H.I.E.L.D. se confruntă cu Hive. Master plan-ul Hive este, în ce din urmă, dezvăluit, iar echipa trebuie să intre în acțiune. Cine va trăi și cine va muri?
Status serial: reînnoit pentru sezonul 4

Grey’s Anatomy - 19 mai
Rezumat: momentan nu există informații
Status serial: reînnoit pentru sezonul 13

DC’s Legends Of Tomorrow - 19 mai
Rezumat: „Legendary” – momentan nu există informații
Status serial: reînnoit pentru sezonul 2

The Flash - 24 mai
Rezumat: momentan nu există informații
Status serial: reînnoit pentru sezonul 3

Nashville - 25 mai
Rezumat: „Maybe You’ll Appreciate Me Someday” – Rayna recurge la măsuri drastice atunci când află că Maddie s-a întâlnit cu o figură duplicitară din trecutul ei. Juliette trebuie să decidă cum să înfrunte in mod public adevîrul despre moartea lui Jeff Fordham - o decizie care o afectează în mod direct pe Layla. Scarlett și Gunnar se gândesc să despartă trupa, iar Will decide ceea ce ar fi trebuit să facă cu mult timp în urmă – să devină lider al unei cauze și a unei comunități.
Status serial: necunoscut

Arrow - 25 mai
Rezumat: „Schism” – momentan nu există informații
Status serial: reînnoit pentru sezonul 5

Supernatural - 25 mai
Rezumat: momentan nu există informații
Status serial: reînnoit pentru sezonul 12

Seriale deja terminate: Shameless (reînnoit pentru sezonul 7), The Walking Dead (reînnoit pentru sezonul 7), Sleepy Hollow (status necunoscut), Better Call Saul (reînnoit pentru sezonul 3), The Magicians (reînnoit pentru sezonul 2), iZombie (reînnoit pentru sezonul 3), Girls(reînnoit pentru sezonul 6 – ultimul sezon), Supergirl (status necunoscut), How To Get Away With Murder (reînnoit pentru sezonul 3), Scorpion (reînnoit pentru sezonul 3), Limitless (status necunoscut).


Autor: Theodora Rădulescu
 
Sursă imagine: Den of Geek


0 comments: