Spring răsare din Farmacia la Preț Mic cu mii de produse, sute de premii și zeci de oferte

Storylines 0 Comentarii

 


Farmacialapretmic.ro pe care o știți de aproape 5 ani a ales să facă un nou pas în universul e-commerce iar de la 1 iulie 2021 se numește SPRING FARMA. Altfel spus, springfarma.com este noua destinație cu prețuri mici la mii de produse.

“Springfarma.com iți aduce primăvara acasă, comenzile înfloresc în livrări rapide și sigure, iar zumzetul prețurilor mici te înconjoară permanent. Am ales numele spring pentru că acest cuvânt definește cel mai bine dinamismul și spiritul fresh cu care sărim în ajutor ori de câte ori ai nevoie. 

La springfarma.com vei găsi o farmacie de încredere, o echipă de specialiști și profesioniști care sunt mereu alături de tine. Și, cel mai important lucru este că springfarma va rămâne Farmacia la Preț Mic. 

Iar lucrurile bune nu se opresc aici! Am pregătit surprize, reduceri, pachete speciale și oferte la sute de branduri iubite de toată lumea”, a declarat Ioana Badea, manager general al springfarma.com.

Ce înseamnă springfarma.com?

Transport gratuit la două cutii de Benesio Beauty;
Transport gratuit la două cutii de Benesio Tonico Forte;
Discount 70% la al doilea produs de la Rilastil Xerolact pentru că e mai important ca oricând să avem grijă de noi și de corpul nostru;
Discount 50% la al doilea produs LaCabine;
Transport gratuit la probiotice de 70 de ron de la Secom;
Toate surprizele și cadourile pregatite le găsești pe springfarma.com. 

Povestea noastră

Farmacia la preț mic s-a născut în 2016 și a schimbat paradigme în zona de e-commerce. Site-ul are o creștere organică constantă datorită unei game variate de produse precum: vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate  de la cele mai cunoscute companii de profil. 

În plus din 2020 livram DOAR in București și județul Ilfov medicamente fără prescripție medicală/fără rețeță (OTC-uri) cu temperatură controlată.

Iar de la 1 iulie 2021 povestea continuă sub numele de SPRINGFARMA.COM


Sursă: PR

0 comments: